Beste basketball-fan,

Om onze ambitie en werking van de club te ondersteunen nemen we verschillende initiatieven zowel op sportief als extra-sportief vlak. De organisatie van verschillende restaurant-dagen en peanuts-happening voor onze jongste spelers zijn daarvan slechts 2 voorbeelden.

Naast deze initiatieven zijn we op zoek naar enthousiaste partners die onze werking op financieel en/logistiek vlak willen ondersteunen. De mogelijkheden daarvoor zijn zeer uitgebreid en daarnaast staan we ook open voor uw voorstellen. Het volledige overzicht van mogelijkheden bespreken we graag persoonlijk met u. Alvast een greep uit het aanbod dat we kunnen doen; sponsoren van een wedstrijdbal, deelname in één van onze evenementen, … tot het koppelen van uw merk aan één van onze ploegen.

Graag bekijken we samen hoe u kan bijdragen aan onze sportieve ambitie en we uw merk/product/aanbod in de kijker kunnen zetten bij onze achterban.

Heeft u interesse om onze werking te ondersteunen? Contacteer ons!

Met sportieve groeten,

Bestuur Basket Groot Zemst

 

BGZ kan rekenen op verschillende partners die de club op logistiek en/of financieel vlak ondersteunen. Bekijk zeker hun aanbod van producten & diensten!

Partnerships zijn cruciaal voor onze club, vandaar deze pagina om onze partners te bedanken. Onze oprechte dank voor hun steun aan BGZ!

© website powered by Twizzit.com