Situatie vanaf 17 november -- update vrijdag 19/11/21

Tijdens het sporten zelf gelden er geen beperkende maatregelen. Sportactiviteiten kunnen op een normale manier plaatsvinden. Er gelden wel enkele controlerende maatregelen voor publiek en met betrekking tot de toegang tot en het beheer van sportinfrastructuur. 

Maatregelen met betrekking tot het dragen van een mondmaker :

  • Van zodra je een indoor sportinfrastructuur betreedt, moet je verplicht een mondmasker dragen vanaf 10 jaar.
  • Het mondmasker is verplicht voor iedereen in de gangen, tribunes en kleedkamers.
  • Je mag het mondmasker tijdelijk afzetten om iets te eten of te drinken.
  • Trainers houden het mondmasker op. Ook wisselspelers tijdens een wedstrijd dragen een mondmasker(*) als ze geen voldoende afstand kunnen bewaren. In andere gevallen wordt het sterk aanbevolen.
    (*)Rond deze maatregel werd bijkomende verduidelijking gevraagd. Van zodra hier meer nieuws over geweten is, wordt dit gecommuniceerd
  • Tijdens het sporten moet je geen mondmasker dragen

Volledige toelichting van de maatregelen op website Basketbal Vlaanderen : https://www.basketbal.vlaanderen/blog-meer/detail/coronamaatregelen-update-17-november

Extra maatregelen per sporthal:

  • Sportcube (Eppegem) : douches beschikbaar en kleedkamers mogen maximaal 15 minuten worden gebruikt
  • Sporthal Hofstade : geen douches beschikbaar en kleedkamers mogen maximaal 15 minuten worden gebruikt

 

 

Net zoals vele sporten zit basketbal in de lift en dat merken we ook bij Basket Groot Zemst. We hebben heel wat nieuwe BGZ'ers mogen verwelkomen in de BGZ-family! Daar is spijtig genoeg een neveneffect aan, namelijk dat we als club onze maximum-capaciteit hebben bereikt en geen extra spelers/speelsters meer kunnen laten aansluiten bij onze teams.

Om de clubgeest te bevorderen en communicatie te vergemakkelijken, schakelen we vanaf dit seizoen over op de Twizzit-app! Je wedstrijdagenda bijhouden, communiceren met je coach en medespelers of je afwezigheid doorgeven? Het kan vanaf nu allemaal op één plek!

Ook de communicatie vanuit de club zal via dit gebruiksvriendelijke kanaal verlopen; oa. de betalingsuitnodiging voor het lidgeld zal je hierin terugvinden, maar daarover volgt later meer informatie.

Elk lid krijgt een uitnodiging om zich aan te sluiten met de app, maar ook als supporter kan je een account aanmaken en op de hoogte blijven van je favoriete ploeg! Geïnteresseerd? Neem zeker een kijkje!

 

Zin om de BGZ-coaches te ondersteunen of je eerste stappen als coach te zetten? We ook op zoek naar assistant coaches bij de U8, U10 en U12-ploegen. Ben jij de persoon die onder toezicht van de coach de trainingen in goede banen wilt leiden?

Neem ook dan zeker contact op met het bestuur of met de coach! Basketbalervaring is handig, maar niet vereist: vooral een positieve en leergierige attitude is onontbeerlijk!

Sponsors
Kalender

© website powered by Twizzit.com